5 shenjat që tregojnë se do të bëheni milioner 

  100

  Verifikojeni veten nëse do të bëheni milioner duke kontrolluar këto shenja, dhe nëse nuk i keni këto shenja, sigurohuni t’i adoptoni ato. 

  1. Më shumë se 1 

  Ju keni më shumë se 1 rrjedhë të ardhurash në jetën tuaj. Nëse jeni në të 20-at ose më shumë, po kaloni kohë duke përmirësuar aftësitë e vetes për të fituar më shumë me punën/studimet tuaja. 

  • Ju jeni duke investuar 
  • po ndërtoni asete që do të gjeneronin të ardhura në të ardhmen 
  • Po planifikoni të filloni një biznes plotësues 

  2. Të paturit një mentaliteti rritjeje 

  Ka dy lloje njerëzish në këtë botë. 

  1. Të kufizuar. Ata janë njerëzit që vendosin se janë të kufizuar vetëm në këto me çfarëdo aftësie/inteligjence që kanë lindur. Ata preferojnë ankesat për veprimet. Përveç zgjidhjes së problemeve dhe dëshirave të jetës së tyre, ata thjesht ankohen. Prandaj ata vazhdojnë të mbeten trokë.
  2. Rritja. Ata janë njerëzit që besojnë se mund të zgjerojnë aftësitë dhe inteligjencën e tyre në 100 herë më shumë për të shfrytëzuar dëshirat e tyre dhe për të jetuar një mënyrë jetese çfarëdo që kanë ëndërruar. Ata vazhdimisht përmirësojnë veten, mësojnë aftësi të reja dhe krijojnë burime të reja të ardhurash.

  3. Investoni përpara se të shpenzoni

  Shumica e njerëzve zakonisht shpenzojnë çdo qindarkë që marrin. Shpenzimet e tyre janë gjithmonë në rritje dhe nuk do të mbarojnë kurrë, kështu që ata nuk investojnë. Nëse investoni në mënyrën e duhur, mund të sponsorizoni blerjen tuaj të një pushimi/makine kundër marrjes së një kredie për të. 

  4. Jetoni nën mundësitë tuaja

  Mos vraponi pas fasadës. Nëse jeni në të njëzetat, askush nuk pret nga ju, rrobat tuaja të shtrenjta, makinat e shtrenjta etj. Çfarë po fitoni, sigurohuni që t’i mbani nevojat tuaja nën të ardhurat tuaja, në mënyrë që të keni më shumë teprica për të shpenzuar dhe të bëheni milioner. 

  5. Investoni rregullisht

  Duhet të investoni rregullisht. Nuk ka të bëjë me një investim 1 herë, ka të bëjë me zakonin që aplikoni në pasqyrën tuaj të të ardhurave çdo muaj dhe investoni një pjesë të fitimeve tuaja vazhdimisht çdo muaj për të marrë një shpërblim për to. 

  Previous articleArrestohet e fejuara shqiptare/ Vdekja plot mister e pilotit belg në dhomën e gjumit, bëhej gati për…
  Next articleE FRIKSHME/ Gati 500 fëmijë u vranë nga nëna ose babai në Itali në 20 vitet e fundit