fbpx
18 C
United States of America
No menu items!
No menu items!

Rrite biznesin tend me guida marketingu!

Rriteni biznesin tuaj masivisht me guidën e marketingut digjital

Guida "Pakashum" është një udherrëfyes për marketingun digjital dhe me udhëzime hap pas hapi, që mund ti përdorni për të rritur çdo faqe webi.

Earn up to 17%

Annual interest paid daily

Borrow instantly

Over 25+ currencies available

Jam i sigurt se diçka e tillë ju ka ndodhur:

Ju jeni përpjekur të gjeni guida ne internet për t'ju ndihmuar të rrisni biznesin apo agjencinë tuaj dhe zakonisht perfundoni kështu:

1. Ju lexoni një artikull për tendencat e fundit që duhen pasur parasysh për optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO);

2. Artikulli ju udhëzon se duhet të kontrolloni faqen tuaj për probleme teknike;

3. Ju kryeni një kontroll të optimizimit të motorëve të kërkimit në faqen tuaj (SEO audit), siç ju ka rekomanduar artikulli që lexuat;

4. Kur duhet të nisni nga puna ju nuk e keni fare idenë se çfarë duhet të bëni.

Ndryshoni "SEO" për marketingun me email, media sociale ose çfarëdo kanali tjetër të marketingut digjital, sepse kjo është ajo që shumica e përmbajtjeve për marketingun digjital të kërkon të bësh.

Kjo ndodh sepse shumica e përmbajtjes për marketingut digjital që do të gjeni në internet nuk është krijuar për t'ju ndihmuar të rrisni biznesin tuaj ...

... por është krijuar vetëm për të tërhequr vëmendjen tuaj.

Në shumë mënyra, të lexosh artikuj të marketingun digjital nuk ka ndonjë ndryshim nga të shpenzosh kohë në instagram, apo të shohësh 8 shfaqje për Kardashians.

Shumica e përmbajtjeve të marketingut digjital janë thjesht argëtim i lirë i maskuar si informacion.

Ky ishte një problem i madh për ne kur po rrisnim biznesin tonë sepse shumica e gjërave që lexonim në internet ishin super të përgjithshme ose të paqarta.

Askush nuk po na tregon atë që ne vërtet donim të mësonim: detajet e përmbledhura se si të kryeni detyrat dhe proceset që në fakt ju ndihmojnë të ndërtoni dhe rrisni një biznes.

Prandaj ne vendosëm që të bëjmë diçka për këtë gjë.

Ne kemi shpenzuar qindra orë duke krijuar dokumente, udhëzime dhe 'templejte' (template) për të drejtuar fushata komplekse të marketingut digjital për biznesin tonë.

Këto janë Procedurat tona Standarde të Operimit, ose guidat tona

Guidat janë udhëzime shumë të detajuara, të cilat çdokush mund ti ndjekë për të kryer një detyrë specifike me saktësi 99 %.

• Dëshironi të punësoni një asistent virtual për të drejtuar një fushatë për ndërtimin e lidhjeve për blogun tuaj të ri? Ekziston një guidë për këtë.

• Keni nevojë të zbatoni një fushate për të gjurmuar klikimet e butonave në faqen tuaj? Ekziston një guidë për këtë.

• Pyesni veten se si të zhvilloni testin A/B në faqet tuaja të shitjeve? Ekziston një guidë për këtë.

Ne krijojmë guida për gjithçka në operimet e përditshme të Pakashum. Nga detyrat e vogla që zgjasin disa minuta, deri te proceset komplekse që kanë dhjetëra hapa.

Guidat na lejojnë të krijojmë fushata të mëdha dhe komplekse (si lançimi i një produkti ose krijimi i gjashtë kurseve online njëkohësisht) pa anashkaluar hapat e rëndësishëm—gjë që na bën të reduktojmë në mënyrë drastike numrin e gabimeve që bëjmë dhe të rrisim efektivitetin e strategjisë sonë të marketingut.

E kuptuam shpejt se kjo ishte pikërisht ajo që dëshironim të kishim vetëm disa muaj më parë.

Me guidat, ju mund të kryeni hap pas hapi lehtësisht fushatat tuaja pa shpenzuar shumë kohë.

Delegoni me lehtësi detyra komplekse marketingu


Thjesht jepini guida stafit ose asistentëve virtualë. Nuk kërkohen njohuri teknike. Nëse ata mund të lexojnë dhe përdorin një kompjuter, ata do të jenë në gjendje ta përfundojnë me sukses detyrën me saktësi 99%.

Ndërtoni sisteme të përsëritshme që fitojnë para edhe në gjendje autopiloti


Personalizoni guidat për t'iu përshtatur nevojave të agjencisë suaj dhe shfrytëzojini ato për të ndërtuar sisteme për të rritur agjencinë tuaj pa e këmbyer kohën tuaj për para.

Ofroni menjëherë shërbime të reja, me çmim të lartë për klientët tuaj


Ndiqni proceset e provuara për të shtuar oferta të reja shërbimesh dhe për të mbyllur marrëveshje më të mëdha me shërbime paketash gjithëpërfshirëse.

Rriteni qëndrueshmërinë e klientëve tuaj


Krijoni përshtypje dhe kënaqni klientët duke përfshirë guidat në produktet tuaja. Vendosni markën tuaj në guidë dhe merrni të gjitha meritat për to!

Reduktoni në mënyrë drastike kohën që duhet për të trajnuar punonjësit e rinj


Përdorni guidat për të trajnuar punonjësit e rinj në kohë rekord. Ato do të shkojnë nga niveli 0 në kryerjen e detyrave të caktuara më shpejt se kurrë.

Kurseni kohë dhe para


Mos shpenzoni kohë dhe burime për të kuptuar detajet teknike. Kombinoni strategjinë tuaj me guidat tona për të nisur fushatat tuaja dhe për të marrë rezultate në kohë rekord.

Ja se çfarë thonë përdoruesit tanë:

Udhëzimet e guidave na kane kursyer shumë kohë me proceset e saj të thjeshta, hap pas hapi për t'u ndjekur. Guidat janë kaq të thjeshta, saqë unë mund thjesht t'ia dorëzoj dikujt ato dhe të kem mundësi që të angazhoj këdo për t'i ekzekutuar. Angazhimi në faqen tonë u rrit me 26% në një muaj pas zbatimit të guidave.

Mesues programimi

Platforme kursesh

Si një agjenci me një person, unë i përdora guidat për të trajnuar asistentët dhe kontraktorët. Megjithëse përdorimi im kryesor dhe ajo që më tërhoqi të regjistrohesha, ishte të mësoja aftësi të reja që artikujt e tjerë rreth kësaj teme nuk i mbulonin në detaje të mjaftueshme. Gudiat e "Pakashum" janë një produkt vërtet i dobishëm dhe unik.

Freelancer

Web Designer

Përpara se të zbulonim guidat e "Pakashum", agjencia jonë po luftonte për të ndërtuar procese të brendshme. Ne donim të sistemonim gjithçka, por kjo ishte një detyrë e frikshme. Me guidat jo vetëm që ishim në gjendje të modelonim se si i bënte gjërat Pakashum, por mësuam një mënyrë shumë më të mirë për të menaxhuar sistemin tonë. Edhe më mirë, ne kuptuam se kishte mënyra më efikase për të bërë gjëra sesa mënyra me të cilën ne i kishim bërë ato.

Agjent imobiliar

Kompani imobiliare

Unë drejtoj një ekip agjencie të marketingut dixhital dhe kam qenë pjesë e fushës së marketingut digjital për mbi një dekadë dhe askush nuk i ka zbërthyer këto tema në mënyrë aq të qartë dhe të mirëorganizuar sa ekipi i Pakashum. Unë rekomandoj shumë çdo menaxher të marketingut dixhital të rishikojë udhëzuesit Pakashum dhe të marrë parasysh përdorimin e guidave të tyre, pa marrë parasysh sa përvojë kanë.

Menaxher

Agjenci Marketingu

Unë nuk mund t'ju them se sa shpesh kthehem tek guidat e ‘Pakashum’. Si konsulent, nuk kam hasur në një burim më të mirë (jo se po kërkoj më). Unë as nuk përpiqem të marr merita për guidat që ndaj me klientët e mi - ato janë thjesht shumë të mira.

Konsulent Financiar

Agjenci Financiare

Ndërsa po ndërtoj agjencinë time, kam kërkuar të ndërtoj dhe të fitoj burime të prekshme për të më ndihmuar të rritem. Unë u referova tek ‘Pakashum’ dhe nuk kisha si të isha më i lumtur. Çdo gjë është e strukturuar dhe e detajuar dhe do të më ndihmojë të përshpejtoj rritjen e biznesit tim. Vlera për koston është e pakrahasueshme.

Rekrutues

Agjenci Rekrutimi

Ja se çfarë ka brenda guidave:

Kjo është biblioteka më gjithëpërfshirëse e marketingut digjital me guida për marketingun digjital të klasit botëror, e krijuar për t'ju mësuar saktësisht atë që duhet të dini dhe për t'ju ndihmuar të ekzekutoni proceset sa më shpejt që të jetë e mundur.

What are people saying?

The best technology, on the best blockchain. Don’t take our word for it. See what some of our community members have to say!

Cryptomaniac uses blockchain technology for its backend. It’s a fantastic tool and we recommend that every dapp company look into using BlockChain.

Martin Flannick

Manager at Cryptomaniac.io

BlockChain is an amazing tool! Awesome! It helped us make our system more robust and reliable. Thank you for everything you are doing and keep it up!

Claire Hoggard

Founder of CoinCoin.crypto

Building dapps with BlockChain is very easy and fast. It’s a legitimate 100x improvement in developer experience over the technology we used before.

Ivan Dobrovosky

Founder at megablock.io

BlockChain is a middle-layer protocol that enables developers to quickly create decentralized applications (dApps) on that can be independent.

Randy Clarks

CEO at blacoin.io

Featured in:

Guida Marketingu Pakashum

Ja se çfarë ka brenda guidave:

Kjo është biblioteka më gjithëpërfshirëse e marketingut digjital me guida për marketingun digjital të klasit botëror, e krijuar për t'ju mësuar saktësisht atë që duhet të dini dhe për t'ju ndihmuar të ekzekutoni proceset sa më shpejt që të jetë e mundur.

Guida për fushata e-maili dhe përmbajtje të cilat mund të shkarkohen

6. Guida për e-mail dhe përmbajtjen

Guida për sistemet e operimit

5. Guida për sistemet e operimit qe duhet te perdorni të cilat mund të shkarkohen

Guida Seo

1. Gudia për optimizimin e motorëve të kërkimit ( SEO SOPs) të cilat mund të shkarkohen

Guida për rrjetet sociale

4. Guida për rritjen e rrjeteve sociale të cilat mund të shkarkohen

Guida për Ads dhe shitje

2. Guida për reklamimin me pagesë dhe shitjet të cilat mund të shkarkohen

3. Guida për analytics

3. Guida për analitiks-in dhe gjurminin (analytics and tracking) të cilat mund të shkarkohen

Unbank yourself

in 3 simple steps!

Get the app

Web, iOS and Android

Verify your identity

For the security of your assets

Transfer your crypto

Borrow, stake and earn

Your data, one world

We don’t own or operate a single data center. Instead, BlockChain Technology takes advantage of our massive global network of nodes that enables unparalled security, privacy, availability and cost savings.

Active nodes

15,322

Store capacity

10+ PBytes

Objects

625 Million

Data pieces

42 Billion

Strong minded people

Join BlockChain Community

We belive in the power of our members. We promote open source coding and creative contrubution from people with a diverse set of skills and interests. Join us now!

Join our Discord Server

Get in touch on Telegram

Reddit.com/BlockChain

discourse

Join the forums on Discourse

Monogram Created with Sketch.

Medium.com/BlockChain

Follow us on Twitter

Product Roadmap

Stay up to date with the team’s latest progress on product development. Started back in 2018, the BlockChain project continues to break boundries in Web3 development.

News & Events

Latest articles from our blog

Open chat
1
Përshëndetje!
Jemi këtu për çdo pyetje