fbpx
19.1 C
United States of America
No menu items!
No menu items!

Ju keni zgjedhur më shumë përgjigje "A"

Ju besoni se një program i strukturuar pas shkollës është thelbësor për zhvillimin e fëmijëve tuaj

Ju e vlerësoni strukturën dhe ndihmën që programi ofron, duke e parë atë si një mënyrë efikase për të ndihmuar fëmijët tuaj të zhvillojnë aftësitë dhe interesat e tyre. Për ju, një mjedis i organizuar dhe i strukturuar është thelbësor për suksesin e fëmijëve në aktivitetet pas shkollës.

Gjuhë të Huaja për fëmije

Kuise për fëmijë në gjuhët: Anglisht 🇬🇧, Gjermanisht 🇩🇪, Italisht 🇮🇹, dhe Frengjisht 🇫🇷 në qendrën tonë.

Edukim Pas Shkolle

Mjedis i organizuar dhe i strukturuar është thelbësor për suksesin e fëmijëve në aktivitetet pas shkollës.

Oferta 20% Zbritje

20% zbritje per cdo femije qe regjistrohet sot

Zgjidhni Rrugën e Zhvillimit për Fëmijën Tuaj në Mënyrë të Strukturuar dhe Cilësore!

Urime Ju keni vendosur rrugën e saktë për zhvillimin e fëmijës suaj!

Programi ynë pas shkollës në Glob Language Institute ofron një mjedis të strukturuar dhe të kujdesur, duke siguruar udhëzim dhe ndihmë të specializuar për fëmijët tuaj të shtrenjtë.

Pse Zgjedhja Juaj është e Rëndësishme?

1. Zhvillimi i Aftësive të Fëmijës në Mënyrë të Strukturuar:
Ne e kuptojmë se rëndësia e një mjedisi të organizuar dhe të strukturuar është thelbësore për zhvillimin e aftësive të fëmijës suaj. Me staf të kualifikuar dhe një program të pasur, ne ndihmojmë fëmijët tuaj të shfrytëzojnë potencialin e tyre maksimal.

2. Ndihma Specifike dhe Kujdesi Individual:
Programi ynë ofron ndihmë të specializuar dhe kujdes të personalizuar për secilin fëmijë. Stafi ynë i trajnuar është këtu për të ndihmuar fëmijët tuaj të arrijnë sukses në mënyrë të strukturuar dhe të vazhdueshme.

3. Siguria dhe Besimi juaj:
Në ambientin tonë, siguria dhe besimi janë parësor. Përmes strukturës sonë të sigurt dhe rregullave të qarta, ne sigurojmë që fëmijët tuaj të kenë një mjedis të sigurt për të mësuar në mënyrën më të mirë të mundshme.

Pse Të Na Zgjedhni Ne?

- Program i Strukturuar Pas Shkollës:
Ne kemi një program të pasur me aktivitete të strukturuara që ndihmojnë fëmijët tuaj të zhvillojnë shkathtësitë shkencore, artistike, sportive dhe kreative.

- Ndihmë Profesionale:
Stafi ynë i kualifikuar dhe i apasionuar është këtu për të ofruar ndihmë dhe udhëzime të specializuara për secilin fëmijë.

- Komuniteti i Frytshëm:
Duke u bashkuar me programin tonë, fëmijët tuaj do të bëhen pjesë e një komuniteti të frytshëm, ku ata mund të ndajnë pasionet e tyre dhe të mësojnë nga njëri-tjetri.

Bashkohuni me Ne Sot dhe Bëni Zgjedhjen e Duhur për Zhvillimin e Fëmijës Suaj!

Një Staf i Kualifikuar

Ne jemi këtu, në çdo hap të rrugës, për fëmijët tuaj.
Keni pyetje? 0695185542

6
Mësuese të Specializuara
2
Kate me Klasa
24/7
Takime me prindër

Kontakt

Open chat
1
Përshëndetje!
Jemi këtu për çdo pyetje