fbpx
18 C
United States of America
No menu items!
No menu items!

Ju keni zgjedhur më shumë përgjigje "B"

Ju keni një qëndrim mesatar rreth edukimit pas shkollës dhe prindërimit.

Ju e konsideroni të rëndësishme të jepni liri dhe autonomi fëmijëve tuaj në zgjedhjen e aktiviteteve të tyre pas shkollës, por gjithashtu e vlerësoni rëndësinë e një strukture dhe ndihmeje të caktuar. Ju mendoni se një kombinim i lirësisë dhe strukturës është mënyra më e mirë për të ndihmuar fëmijët tuaj të zhvillojnë dhe të mësojnë.

Gjuhë të Huaja për fëmije

Kuise për fëmijë në gjuhët: Anglisht 🇬🇧, Gjermanisht 🇩🇪, Italisht 🇮🇹, dhe Frengjisht 🇫🇷 në qendrën tonë.

Edukim Pas Shkolle

Mjedis i organizuar dhe i strukturuar është thelbësor për suksesin e fëmijëve në aktivitetet pas shkollës.

Oferta 20% Zbritje

20% zbritje per cdo femije qe regjistrohet sot

Liri dhe Rritje: Edukim Pas Shkollës për Fëmijët Tuaj!

Urime Ju keni vendosur rrugën e saktë për zhvillimin e fëmijës suaj!

Ju e dini që liria dhe autonomia janë thelbësore për zhvillimin e fëmijës suaj! Programi ynë pas shkollës është përshtatur për fëmijët që duan të zhvillojnë interesat e tyre në mënyrë kreative dhe të lirë, duke ofruar një mjedis frymëzues dhe mbështetës.

Pse Zgjedhja Juaj është e Rëndësishme?

1. Liria dhe Autonomia:
Ne vlerësojmë lirinë dhe autonomine e fëmijëve. Programi ynë është dizajnuar për të lënë fëmijët të eksplorojnë interesat e tyre dhe të ndjekin pasionet e tyre me liri dhe pavarësi.

2. Krijimi i Vetëbesimit dhe Vetëdijes:
Duke i dhënë fëmijëve lirinë për të zgjedhur aktivitetet e tyre, ata zhvillojnë vetëbesim dhe vetëdije. Fëmijët tuaj do të marrin vendime të vetëdijshme dhe do të zhvillojnë vetë-disiplinën duke udhëhequr udhëtimin e tyre pas shkollës.

3. Ndihma dhe Orientimi Fleksibël:
Stafi ynë i kualifikuar është këtu për të ofruar ndihmë dhe udhëzim në mënyrë fleksibël. Ne ndihmojmë fëmijët tuaj të gjejnë rrugën e tyre në botën e pas shkollës, duke i mbështetur ata në udhëtimin e tyre të zhvillimit.

Pse Të Na Zgjedhni Ne?

- Liria për të Zgjedhur:
Ne i inkurajojmë fëmijët të zgjedhin aktivitetet dhe projektet e tyre. Fëmijët tanë kanë lirinë për të zhvilluar shkathtësitë që ata vërtet duan të eksplorojnë.

-Krijimi Artistik dhe Kreativ:
Programi ynë i pasur me art dhe krijimtari siguron që fëmijët tuaj të ndihen frymëzuar dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre krijuese..

- Bashkëpunimi dhe Vetë-Zhvillimi:
Ne krijojmë një mjedis ku fëmijët bashkëpunojnë, ndërmarrin projekte të përbashkëta dhe zhvillojnë vetëdijen shoqërore. Kjo i ndihmon ata të zhvillojnë marrëdhënie të forta dhe të mësojnë nga njëri-tjetri.

Bashkohuni me Ne Sot dhe Lejoni Fëmijët Tuaj të Zbulojnë Potencialin e tyre në Mënyrë të Lirë dhe Krijuese!

Na Shkruaj ne Instagram

Një Staf i Kualifikuar

Ne jemi këtu, në çdo hap të rrugës, për fëmijët tuaj.
Keni pyetje? 0695185542

6
Mësuese të Specializuara
2
Kate me Klasa
24/7
Takime me prindër

Kontakt

Open chat
1
Përshëndetje!
Jemi këtu për çdo pyetje